0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Om Kontor Konsult AS

Kontor Konsult bygg

Kontor Konsult AS leverer nye møbler til kontor, kantine, møterom og fellesområder. Vi importerer og leverer våre møbler selv, slik at kunden unngår fordyrende mellomledd. Fritt levert og ferdig montert på Østlandet. Vi hjelper deg gjerne med prosjektering og 3D tegninger av våre løsninger.

Vi har 3.000 m2 lager og kjøper inn i store kvanta for å kunne holde prisene nede. Vi omsatte i 2017 for 20 millioner og satser på framtidig vekst gjennom produkter av høy kvalitet, rask levering og høyt servicenivå.

Vi er 8 ansatte som elsker jobben vår. Vi har to Iveco lastebiler og våre sjåfører sørger for at møblene blir montert og satt der de skal - uten ekstra kostnad i Oslo, Akershus og Østfold.

Vi er medlem av Grønt Punkt og betaler dermed avgift for all emballasjen som vi importerer.

I desember 2017 ble vi sertifisert som Miljøfyrtårn og jobber kontinuerlig med HMS og miljøfremmende tiltak.

Kontor Konsult tar personvern på alvor. Alle kundeopplysninger, som firmanavn, kontaktperson, telefon, adresse og epost blir registrert i Visma Global og brukes kun til historikk om vår handel. Vi utleverer ikke personopplysninger til tredjepart. Du har rett til å få vite hvilke opplysninger vi har lagret om deg og kan be om å få dem endret eller slettet.

Kom gjerne innom oss i Strykerveien 21 på Sellebakk, vi har åpent mandag - fredag fra 08.00-16.00.

alle