Om Kontor Konsult AS

Kontor Konsult AS leverer nye møbler til kontor, kantine, møterom og fellesområder. Vi importerer og leverer våre kontormøbler selv, slik at du som kunde unngår fordyrende mellomledd. Fritt levert og ferdig montert på sentrale Østlandet. Hos oss får du hjelp til å finne  gode løsninger for din bedrift. Med 3D tegninger av våre løsninger kan man lett visualisere nye, spennende lokaler.

Kontor Konsult har 3.000 m2 lager og kjøper inn i store kvanta for å kunne holde prisene nede. Vi omsatte i 2022 for 23 millioner og satser på framtidig vekst gjennom produkter av høy kvalitet, rask levering og høyt servicenivå.

Vi er 7 ansatte som elsker jobben vår og våre sjåfører sørger for at kontormøblene blir montert og satt der de skal – uten ekstra kostnad i Oslo, Akershus og Østfold.

Som medlem av Grønt Punkt betaler vi avgift for all emballasjen som vi importerer. Våre leverandører har høy miljøprofil, så du kan være trygg på at alle produkter er godkjent og bærekraftige.

Vi har vært  Miljøfyrtårn siden 2017 og vi jobber kontinuerlig med HMS og miljøfremmende tiltak.

Kontor Konsult tar personvern på alvor. Alle kundeopplysninger som firmanavn, kontaktperson, telefon, adresse og epost blir registrert i Visma Global og brukes kun til historikk om vår handel. Vi utleverer ikke personopplysninger til tredjepart. Du har rett til å få vite hvilke opplysninger vi har lagret om deg og kan be om å få dem endret eller slettet.

Kom gjerne innom oss i Strykerveien 21 på Sellebakk, vi har åpent mandag – fredag fra 08.00-16.00.